Automate your Marketing
with Womplify




 
~~Assalamualaikum w.b.t~~

By: Mama El Muid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Friday, 19-Sep-2008 23:04 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidilfitri dari kami

Salam...


Lama gile laa tak update. Bz pun ye jugak, kesihatan yang tak mengizinkan pun ye jugak. Minta maaf sangat2 ngan kwn2 yang jenguk2 fp lapuk ni tp takde paper citer pun kat sini.InsyaAllah saya nak update gak sikit2.

Raya pun lagi seminggu lebih jer, kuih raya satu benda pun tak buat lagi. Serba last minit tahun ni. Ntah sempat ke tak ni..

Dikesempatan ni, saya nak memohon ampun maaf kpd semua kenalan fp kalau selama perkenalan kita ada perkara atau perbuatan yang mengguris rasa tanpa saya sedar. Ampunkan daku..

Ok, kpd kawan2 yang free tu, jemput la jenguk www.butikputeri.com yer... Tu part time bizz kita, kalau nak beli swimming suit, tudung anggerik, tudung syria, blouse n macam2 lagi, jemput2 la jenguk sana ya

Till then, semoga berjumpa lagi


Monday, 21-Apr-2008 15:32 Email | Share | | Bookmark
Tangis Ria Anak-anak

 
 
 
View all 25 photos...




Friday, 18-Apr-2008 11:59 Email | Share | | Bookmark
Kat kampung - teman Tok Umi

 
 
 
View all 4 photos...
Kakak n adik lepak kat umah tok Umi sebulan dlm bulan April .. Puas diorang pulun jajan2 kat kedai tok Umi




Sunday, 13-Apr-2008 09:31 Email | Share | | Bookmark
Dinner @ Sheraton

 
 
 
View all 18 photos...
Dinner ngan opismate papa. gambar last year ni...










Quote:

ana - Aku mmg suke geledah blog org.. tetiba plak tercampak kat fp syera , ada muka ko..truss aku godek lagi smpai dpt ... Nama masa skola dulu da lama org tak sebut....
Fiza - tak sure la dah tukar nama ke blom, tu gambar last year.. bru skrg sempat updet


Sunday, 13-Apr-2008 07:34 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 22 photos...
Gambar2 yang baru sempat masukkan kat fp..






Bertudungkan sapu tangan papa


Trying my baju raya.. Siap ngaku dia pnye


Suka sangat ngan belon




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net